Cuvette med vinterurter

Cuvette med vinterurter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Oksecuvette

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
1200 g.oksecuvette
 smør til bruning
 salt
 peber
 lidt vand
2-3 porrer
2-3 gulerødder
2-3 løg
2-3 stilkeblegselleri
 
Opskrift:
Kødet krydres og brunes overalt.

Imens renses grøntsagerne og skæres i passende stykker. Overflødigt fedt hældes fra kødet, grønsagerne tilsættes, og lidt vand hældes ved.

Giv kødet ca. 2 timer ved ganske svag varme. Skyen kan evt. jævnes let og serveres til kød, grønt og kartofler.





karakterer:
Opskriften er vist 31007 gange,
og udskrevet 733 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.9    (18 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu