Cuvette med vinterurter
Hovedingrediens : Oksekød - Oksecuvette Indsendt : |
|
|
Kødet krydres og brunes overalt.
Imens renses grøntsagerne og skæres i passende stykker. Overflødigt fedt hældes fra kødet, grønsagerne tilsættes, og lidt vand hældes ved. Giv kødet ca. 2 timer ved ganske svag varme. Skyen kan evt. jævnes let og serveres til kød, grønt og kartofler. |
|
Opskriften er vist 31007 gange,
og udskrevet 733 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.9 (18 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne