|
600 |
gram |
Svinemørbrad, afpudset600 gram Svinemørbrad, afpudset
|
|
|
Salt Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
|
|
|
Peber Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
|
0.5 |
|
Citron, saft heraf0.5 Citron, saft heraf Beregnet til 0.4 dl eller 40 gram saft pr citron.
|
|
|
|
|
|
Dressing:
|
5 |
dl. |
Kvark. 5+5 dl. Kvark. 5+ 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
|
1 |
|
Løg, pillet vægt1 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
|
|
|
Salt Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
|
|
|
Peber Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
|
0.5 |
|
Citron, saft heraf0.5 Citron, saft heraf Beregnet til 0.4 dl eller 40 gram saft pr citron.
|
1 |
knsp. |
Rørsukker1 knsp. Rørsukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
|
|
|
|
|
|
Salat:
|
1 |
|
Icebergsalat1 Icebergsalat 1 hoved iceberg vejer ca 600 gram.
|
1 |
bdt. |
Radise1 bdt. Radise 1 bdt. radisser vejer ca. 100 gram
|
1 |
|
Agurk1 Agurk 1 mellem agurk vejer ca. 300 gram.
|
1 |
potte |
Dild, frisk1 potte Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
|
400 |
gram |
Kogte kolde kartofler400 gram Kogte kolde kartofler
|
400 |
gram |
Grønne ærter, frost400 gram Grønne ærter, frost 1 dl. frosne ærter vejer ca. 50 gram.
|
|
|
|
| |
Svinemørbraden brunes på en tør pande med en god belægning - evt. en grillpande. Lægges i et ildfast fad og citronsaften hældes over og mørbraden krydres med salt og peber.
Sættes i ovnen ved 180 grader C. alm. ovn 10 min. på hver side.
Skæres skråt i skiver inden servering.
Dressing:
Kvarken røres med meget finthakket løg, salt, sukker, citronsaft og peber.
Salat:
Icebergsalaten snittes fint, radiserne renses og skæres i skiver.
Agurken halveres, befries for kerner og skæres i halvmåner.
De kogte kolde nye kartofler skæres i skiver og dilden klippes fint.
Grøntsager, de optøede og drænede ærter vendes i dressingen.
|