Oksecuvette med ris og grønsager i tomatsauce
Hovedingrediens : Oksekød - Oksecuvette Indsendt : |
|
|
Alt synligt fedt skæres af cuvetten og den drysses med salt og peber.
Derefter steges den i ovnen 10 min. ved 225 grader og derefter 30-50 min. ved 200 grader alt efter størrelse (se pakken). Jasminrisene koges som anvist på posen. (skylles i en si, koges i 9 dl. vand ca. 15 minutter). Broccolien skylles og skæres i mindre buketter. Porrerne skæres i ringe. Gulerødderne skrælles og skæres i tynde stænger. Zittauerløget pilles og skæres i både. Grønsagerne sauteres i en sliplet gryde med presset hvidløg. Efter 1 min. tilsættes en spsk. vand. Efter yderligere 5 min. tilsættes de flåede, hakkede tomater sammen med lidt salt, peber og oregano. Saucen simrer ved svag varme i 5 min. |
|
Opskriften er vist 26827 gange,
og udskrevet 830 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (13 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne