Oksecuvette med bønner i paprikasauce 02

Oksecuvette med bønner i paprikasauce 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Oksecuvette

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
450 g.oksecuvette
 salt
 peber
 lidt olie til stegning
 
 sauce:
100 g.bacon i tern
1 lilleløg
15 g.smør
0.5 spsk.hvedemel
1 spsk.mild paprika
2 dl.bouillon
2 dl.Cheasy fraiche 9%
800 g.haricots verts
 
Opskrift:
Lav saucen først:
Pil og hak løget, svits bacon og løg i smørret i en gryde i 5 min. Drys mel og paprika over og rør godt. Pisk bouillon i og lad saucen koge igennem. Tilsæt syrnet fløde, og varm forsigtigt op. Saucen må ikke koge nu. Kog bønnerne i letsaltet vand, de skal stadig være sprøde. Lad dem dryppe godt af og hæld saucen over.

Skær cuvetten i tynde skiver fra et hjørne. Steg dem hurtigt på hver side i lidt olie på en meget varm pande, og krydr med salt og kværnet peber. Hold dem varme under stanniol el. evt. i en varm ovn, tildækket.





karakterer:
Opskriften er vist 29769 gange,
og udskrevet 625 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Kanon sovs