Braisseret moseandebryst i slør af pancette
Hovedingrediens : Svømmefugle - Gråand - Vildand - moseand Indsendt : Red : |
|
|
Brystes skæres fra ben, skindet pilles af brystet, lægges i pres mellem 2 bageplader og bages i varm ovn ca. 185 grader i 10 min.
Brystet rulles om ben og pakkes ind i pancette. Kommes i en cocotte med rodfrugter skåret i små strimler og timian. Steges i forvarmet ovn ved 185 grader i ca. 20 min. Tages ud og trækker færdig. Rodfrugter skrælles og skæres i små tern. Ristes i andefedt og honning samt rosmarin ved svag varme. Sauce: Ben og resyen af urterne brunes kraftigt af sammen med laurbær, enebær og timian. Der tilsættes rødvin samt rødvinseddike, der koges næsten helt væk. Derefter tilsættes der lys kalvefond og brombær, som koges ind til en kraftig fond. Fonden sigtes og koges ned. Monteres med smør, smages til med salt og peber. |
|
Opskriften er vist 13711 gange,
og udskrevet 190 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne