Islandsk æbledessert
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Oprindelsesland : Island Indsendt : |
|
|
Smelt smørret. Hæld rasp og sukker på, og lad det gyldne under stadig omrøring. Afkøl det. Læg æblemos, rasp og tyttebær lagvis i en glasskål. Pisk fløden stiv og server den til æbledesserten.
|
|
Opskriften er vist 22131 gange,
og udskrevet 333 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (14 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne