Frølår i hvidvinssauce

Frølår i hvidvinssauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Bløddyr - Frø - Frølår

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 storeeller 8 små par frølår
2 spsk.hvedemel
0.5 tsk.salt
 friskkværnet peber
75 gramsmør
2 fedhvidløg, fint hakket
3 dl.piskefløde
2 dl.hvidvin
1 bundtpersille, hakket
 
Opskrift:
Vend frølårene i melet, der er krydret med salt og peber. Smørret smeltes på en pande og frølårene steges lysebrune. Tag frølårene op og sæt dem i en varm ovn.

Svits hvidløgene i smørret og kog panden af med fløde og vin. Kog saucen 5 minutter, indtil den har fået en cremet konsistens. Læg frølårene tilbage i saucen og lad dem simre i 8 minutter.

Drys persille over og server dem varme med ristet brød.





karakterer:
Opskriften er vist 14870 gange,
og udskrevet 465 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu