Moules frites
Hovedingrediens : Muslinger - Diverse muslinger Oprindelsesland : Frankrig Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Muslingerne renses og skylles grundigt. Alle muslinger, der ikke lukker sig ved et let slag kasseres.
Smør, urter og krydderier sættes over i en gryde, hvidvinen tilsættes. Når dette er i kog hældes muslingerne i. Læg låg på og lad dem koge ved kraftig varme i 5-6 min. til muslingerne har åbnet sig. Alle muslinger, der ikke har åbnet sig, kasseres. Fonden kan sigtes, og jævnes med en smørbolle inden den serveres. Serveres med pommes frites og et godt glas øl eller med en god, tør hvidvin og hjemmebagte baguetter. Tips: Moules er muslinger, frites er pommes frites, navnet er fransk men retten belgisk, og regnes for Belgiens nationalret. |
|
Opskriften er vist 30947 gange,
og udskrevet 566 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (16 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne