Brasekartofler - Brasede kartofler
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skyl kartoflerne, lad dem koge tildækket i saltet vand. Hæld vandet fra og lad dem køle af (helst natten over). Så skal de pilles og skæres i tynde skiver.
Tag en pande (ikke tefal, men en pande af støbejern, jern eller stål). Varm halvdelen af fedstoffet op (smør eller mild olie). Fordel kartoffelskiverne i det - det er bedst, hvis der er plads til dem alle sammen. Lad dem stege ved middel varme i 10 minutter uden at røre dem. Krydr så med salt og peber, vend alle skiverne og steg dem sprøde i resten af fedtstoffet 5-8 minutter. |
|
Opskriften er vist 90152 gange,
og udskrevet 509 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (60 stemmer) |
|
Kommentarer Maj Laursen - 2009-06-29 12:38:02 Med lidt frisk purløg, så er den lige i øjet! ;) :D Ole Seawitch - 2005-01-01 01:01:01 Tilsæt curry Jakob Nielsen - 2005-01-01 01:01:01 tilsæt salat, peber tabasco og æg=guf |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne