Traditionel islandsk fiske boller
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk Oprindelsesland : Island Indsendt : Red : |
|
|
Hak eller mal fiskefileten og løget, og bland i en skål.
Tilsæt de tørre ingredienser og bland godt.
Tilsæt æg og mælk efter behov.
Form små boller med to spiseskeer eller med hånden.
Steg i olie eller smør over svag varme til de er færdige. Når fiske bollerne er næsten færdige kan man tilsætte 250 ml. vand, lad det koge op. 1½ spsk. mel blandes med 1 dl. vand eller mælk og bland det til en lind pasta, hæld det i panden med 1 tsk. fiske bouillon og 50 ml ketchup. Rør godt og lad det koge ca. 5 min. |
|
Opskriften er vist 12881 gange,
og udskrevet 270 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (21 stemmer) |
|
Kommentarer karen - 2005-01-01 01:01:01 Det er en fræk ret uha |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne