Minestronesuppe
Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 204743 gange,
og udskrevet 6146 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (72 stemmer) |
|
Kommentarer Helle just - 2020-02-15 19:34:02 Suppen kan godt fryses ned, dog ikke med ærter og suppehorn. 😄 christian - 2019-03-20 13:35:15 god suppe Christine - 2018-03-14 15:40:38 God suppe 😊 jane - 2012-10-09 16:26:39 kan godt fryses ned håber det kan hjælpe dig merete god suppe jane - 2012-10-05 09:39:39 er også god med suppehorn i har lge putte en portion i fryser skal nok melle til bare om de jytte - 2011-12-12 06:42:35 til Merete: du kunne jo prøve og fryse en lille portion --og se hvordan det går :-) Merete - 2010-12-06 17:55:36 Som sædvanligt, er der ikke nogen forklaring om suppen er god at fryse ned,så man kunne lave en stor portion og ha' her til vinter!!! Jeg har efterlyst det med frysning før. Nickie - 2010-04-05 09:08:24 Super nem suppe, god hvis man har lidt grøntsagsrester i køleskabet.. Moster Dorte ;-) - 2009-11-30 12:33:55 Altså jeg er enig i det med dobbelt op på bouillonstyrken, men ellers med bare ganske lidt god bacon ned til løg og hvidløg så skal du bare smage "grundstyrke". Og skal det være rigtig italiensk lader du det stå og simre længe (1 time) før ærterne puttes i. mit bud på det med tiden er ½ time til gryden kan passe sig selv, og så passer det lige med at der kan cleares køkken og dækkes bord mens retten simrer. OG jo flere der hjælper jo sjovere...men det gælder jo altid. Anders - 2008-11-21 11:36:42 Du skriver det er nemt at lave og smager rigtigt godt- så må du have lavet det og må vide hvor længe det tager at lave? BondoAndersen - 2008-07-12 19:29:20 Det er nemt at lave og smager rigtig godt! Ville gerne vide hvor lang tid det ca. tager at lave!? anonym - 2008-06-01 12:46:09 Lav bouillonen i dobblet styrke og tilsæt 1-2 dl hvidvin. Det løfter suppen betydeligt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne