Taco sauce
Hovedingrediens : Diverse flydende produkter - Olie Oprindelsesland : Mexico Indsendt : Red : |
|
|
Olien varmes i en lille gryde. Svits løg bløde for jævn varme i 2 min. Tilsæt krydderier, svitses under omrøring i 1 min. Tilsæt hvidløg og peberfrugter og svits dem 2 min. under omrøring.
Rør tomaterne i. Bring saucen i kog; varmen dæmpes, og den simrer 15 min, til den er jævnet en smule. Rør af og til. Rør sukker i; smages til med salt og peber. Kan opbevares i køleskab i op til 3 dage.
Serveres varm med taco, nachos eller som dip med majschips. |
|
Opskriften er vist 44350 gange,
og udskrevet 834 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Sarah v - 2017-08-22 12:48:43 hvor er bønnerne og kødet? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne