Taco sauce

Taco sauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SaucerRet : Saucer - Dip

Hovedingrediens : Diverse flydende produkter - Olie

Oprindelsesland : Mexico

MexicoIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 spsk.olie
1 lilleløg, finthakket
1 tsk.stødt koriander
1 tsk.stødt spidskommen
0.5 tsk.chilipulver
1 fedhvidløg, presset
1 lillerød peberfrugt, finthakket
1 lillegrøn peberfrugt, finthakket
2 storemodne tomater, finthakket
0.5 tsk.sukker
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Olien varmes i en lille gryde. Svits løg bløde for jævn varme i 2 min. Tilsæt krydderier, svitses under omrøring i 1 min. Tilsæt hvidløg og peberfrugter og svits dem 2 min. under omrøring. Rør tomaterne i. Bring saucen i kog; varmen dæmpes, og den simrer 15 min, til den er jævnet en smule. Rør af og til. Rør sukker i; smages til med salt og peber. Kan opbevares i køleskab i op til 3 dage.

Serveres varm med taco, nachos eller som dip med majschips.





karakterer:
Opskriften er vist 44350 gange,
og udskrevet 834 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2017-08-22 12:48:43
hvor er bønnerne og kødet?