Kanin Jambalaya
Hovedingrediens : Gnavere - Kaninsmåkød Kilde : Kaniner.info Indsendt : Red : |
|
|
Grøntsagerne hakkes meget fint med en skarp kniv.
Baconen skæres i små tern.
Svits først bacon og derefter grøntsagerne i olien.
Ris og krydderier svitses med i kort tid.
Tilsæt bouillon. Det hele snurrer sagte under låg i ca. 20 min. BR> Skær kaninkødet i små tynde skiver og tilsæt dem, når gryden har småsnurret i godt 5 min. Lad retten stå og trække ca. 5 min. efter der er slukket for den. Pynt med dild. Hvis man synes der burde lidt sovs til, da skal det være en god tomatsovs. Giv Godt brød til. |
|
Opskriften er vist 10350 gange,
og udskrevet 225 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne