Laks Nape med Shiitake
Hovedingrediens : LakseFisk - Laksekoteletter (butterfly) Kilde : ND Shii-take Indsendt : Red : |
|
|
Skær svampene i skiver. Skær tofuen i 12 firkanter. Snit kålen groft i 5 cm brede stykker.
Kom svampe, tofu, kål, laks, bambusskud, dashi, soyasauce, mirin og salt i en stor gryde og bring den i kog. Skru ned for varmen, læg låg på og lad det simre ved mellemvarme i 15 minutter. Vend laksestykkerne om og lad det simre i yderligere 15 minutter, eller til det er mørt. Hæld Laks Nape i et opvarmet serveringsfad og server med sesamfrøsauce. Tips: Denne ret tilberedes traditionelt i en lerpotte over et blus og serveres i samme potte. Man dypper fisk og grøntsagsstykker i saucen ved siden af, og i slutningen af måltiden serveres suppen i små skåle. |
|
Opskriften er vist 6920 gange,
og udskrevet 146 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne