Laks Nape med Shiitake

Laks Nape med Shiitake, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Laksekoteletter (butterfly)

Ukendt oprindelseslandKilde : ND Shii-take

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
300 g.shiitake svampe
250 g.fast tofu
0.5 kinakål
4 laksekoteletter
2 bambusskud a 5 cm. fra dåse
2 l.dashi
0.8 dl.japansk sojasauce
0.6 dl.mirin eller sake
1 knsp. salt
 
 sesamfrøsauce til serveringen
 
Opskrift:
Skær svampene i skiver. Skær tofuen i 12 firkanter. Snit kålen groft i 5 cm brede stykker.

Kom svampe, tofu, kål, laks, bambusskud, dashi, soyasauce, mirin og salt i en stor gryde og bring den i kog. Skru ned for varmen, læg låg på og lad det simre ved mellemvarme i 15 minutter.
Vend laksestykkerne om og lad det simre i yderligere 15 minutter, eller til det er mørt.

Hæld Laks Nape i et opvarmet serveringsfad og server med sesamfrøsauce.

Tips:

Denne ret tilberedes traditionelt i en lerpotte over et blus og serveres i samme potte. Man dypper fisk og grøntsagsstykker i saucen ved siden af, og i slutningen af måltiden serveres suppen i små skåle.





karakterer:
Opskriften er vist 6920 gange,
og udskrevet 146 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu