Sød grøntsagskarry med Shiitake
Hovedingrediens : Svampe - Shii-Take Kilde : ND Shii-take Indsendt : Red : |
|
|
Skær gulerødder, pastinak og kartoffel i stykker à 2 cm.
Varm olien op i en stor tykbundet gryde; læg løgene i og steg dem ved mellemvarme i 4 min., eller til de er bløde. Tilsæt kardemomme, nelliker, spidskommen, koriander, gurkemeje, sennepsfrø, chilipulver og ingefær og steg det under omrøring i 1 min., eller til det begynder at dufte. Bland gulerødder, pastinak, kartofler, bouillon, abrikossaft og chutney i. Læg låg på og kog det ved mellemvarme i 25 min; rør i det nu og da. Rør grøn peberfrugt, shiitake svampe og blomkål i. Lad det simre i 10 min. til, eller til grøntsagerne er møre. Rør de knuste mandler i og server med ris. |
|
Opskriften er vist 10579 gange,
og udskrevet 190 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Heidi - 2011-10-26 11:23:45 Rigtig dejlig smag. Man kan sagtens udelade krydderier der ikke lige er på krydderihylden eller erstatte med andre. Jeg brugt f.eks. koriander-paste og undlod kardemomme og mandler som min mand er allergisk overfor. Havde heller ikke abrikossaft med tilføjede lidt mere mangochutney og vand. Det er også lækkert med grønne bønner i stedet for blomkål. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne