Leversuppe med Shiitake
Hovedingrediens : Lammekød - Lammelever Kilde : ND Shii-take Indsendt : Red : |
|
|
Kog leveren i simrende vand i 5 min., lad den køle af og skær den tyndt ud. Skær kyllingekødet i tynde skiver. Skær shiitake svampene i tynde skiver.
Varm olien op i en wok og steg løgene heri ved mellemvarme i ca. 5 min., til de er let gyldne. Kom lever og kylling i og rør det sammen. Tilsæt hvidløg og ingefær og steg videre i 1 min., hæld fiskesaucen i og kog igen i 2 min. Bland shiitake svampe, bønner, blomkål, champignoner og løg sammen i en stor gryde. Hæld vandet i, bring det i kog og kog, til grøntsagerne er knap færdige. Tilsæt kål, spinat og bønnespirer og kog videre i 5 min., eller til det lige er færdigkogt. Rør forårsløg og koriander i. Slå æggene ud i den kogende suppe og rør straks i det. (Æggene vil skille og koge). Tilsæt soyasauce og peber og server straks md limebåde, hvis saft presses ned i suppen. |
|
Opskriften er vist 10910 gange,
og udskrevet 151 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.1 (65 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne