Urtefarseret Shiitake
Hovedingrediens : Svampe - Shii-Take Kilde : ND Shii-take Indsendt : Red : |
|
|
Ovnen forvarmes til 175 grader C. Pensl en lille bradepande med smør eller olie. Fjern stokkene fra Shiitake svampene og hak stokkene fint. Sauter dem i olie samen med det hakkede løg et par min. og tag det af blusset.
Blend mandler, hvidløg, citronsaft og krydderurter sammen med salt, peber og smør, indtil blandingen er jævn. Læg Shiitake hovederne i bradepanden. Farsér shiitake hovederne med løgblandingen og derefter urtesmørret. Fyldet glattes pænt ud. Bag shiitake svampene 10-15 min. til de møre og fyldet bagt. Tips: De urtefarserede shiitake svampe smager bedst helt nylavede og varme. De kan dog med fordel forberedes et par timer før bagningen og |
|
Opskriften er vist 5059 gange,
og udskrevet 152 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne