Shiitake svampesauce
Hovedingrediens : Svampe - Shii-Take Kilde : ND Shii-take Indsendt : Red : |
|
|
Smør smeltes i en lille gryde.
Svits svampe for jævn varme, til de er bløde.
Tilsæt muskatel-vin, kog under omrøring, til den er kogt næsten helt ind. Rør bouillon, sennep og fløde i, bringes i kog under omrøring. Varmen dæmpes, og saucen simrer i 5 min., eller til den er kogt ind og jævnet en smule. Smag den til, tilsæt persille og server. Serveres til grydestegt eller grillet okse- eller flæskesteg, til grillstegte lammekoteletter, pandestegt tun eller kyllingebryst samt til bøffer af hakket okse- eller lammekød. Eller vend den i varm pasta. |
|
Opskriften er vist 13384 gange,
og udskrevet 226 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne