Pizza med Shiitake Gogonzola og Løg

Pizza med Shiitake Gogonzola og Løg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Pizza

Hovedingrediens : Svampe - Shii-Take

Ukendt oprindelseslandKilde : ND Shii-take

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 portionpizzadej
 Olivenolie
1 løg i tynde skiver
1 bakkefriske Shiitake uden stok, snittet fint
12-15 halve tørrede tomater
½ dl.vand
375 g.gorgonzola
 En smule knuste rosmarin blade
 
 
Opskrift:
Forbered pizzadejen og sæt den til side.

Brun løgene i olivenolie på en medium hed pande og sæt dem til side.

Steg svampene i lidt olivenolie ved middel varme i ca. 15 minutter eller til de er møre. Sæt til side.

Lav en puré af de tørrede tomater og vandet i en blender. Tilsæt vandet efter behov til pureen er glat. Spred et tyndt lag tomatpuré over den udrullede pizzadej. Dæk med et lag af de brunede løg og tilsæt Shiitake samt gorgonzola på toppen. Drys med rosmarin.

Opvarm ovnen til 225 C og bag pizzaen i 8-10 minutter eller til bunden er sprød og brun.





karakterer:
Opskriften er vist 9202 gange,
og udskrevet 154 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu