Pizza med Shiitake Gogonzola og Løg
Hovedingrediens : Svampe - Shii-Take Kilde : ND Shii-take Indsendt : Red : |
|
|
Forbered pizzadejen og sæt den til side.
Brun løgene i olivenolie på en medium hed pande og sæt dem til side. Steg svampene i lidt olivenolie ved middel varme i ca. 15 minutter eller til de er møre. Sæt til side. Lav en puré af de tørrede tomater og vandet i en blender. Tilsæt vandet efter behov til pureen er glat. Spred et tyndt lag tomatpuré over den udrullede pizzadej. Dæk med et lag af de brunede løg og tilsæt Shiitake samt gorgonzola på toppen. Drys med rosmarin. Opvarm ovnen til 225 C og bag pizzaen i 8-10 minutter eller til bunden er sprød og brun. |
|
Opskriften er vist 9202 gange,
og udskrevet 154 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne