Kanin i ølsauce
Hovedingrediens : Gnavere - Kanin Indsendt : Red : |
|
|
Parter den istandgjorte kanin i portionsstykker.
Læg stykkerne i et halvdybt fad, eller en tæt plasticpose, hæld cognac'en over og lad det stå min 12 helst 24 timer, husk at vende stykker eller posen af og til.
Tag kaninstykkerne op og tør dem med et klæde eller køkkenrulle. Gem marinaden. Smelt smørret og brun kaninstykkerne godt på alle sider. Tilsæt flæsketerningerne og lad dem tage farve. Pil imens løgene. Kom dem i gryden, og spæd med øl og bouillon, tilsæt knust hvidløg, tomatpuré og krydderurter. Krydr med salt og peber. Lad retten snurre ved svag varme under låg i ca en time eller til kødet er mørt. Server direkte fra gryden (husk at tørre den af inden du sætter den på bordet) eller anret kaninstykkerne i et halvdyb fad garneret med løgene. Hæld lidt af saucen over og byd resten til. Byd løse ris eller flutes til. |
|
Opskriften er vist 15622 gange,
og udskrevet 337 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Marianne i Nice - 2014-03-08 17:39:09 Marinaden ville jeg da lige til at flambere kødet med eller bare som en del af saucen. Det er mit forslag. gggg Det er godt nogle år siden at du spurgte Allan. Allan Boye Menzel - 2008-11-29 15:09:09 Der står i opskriften at man skal gemme marinaden, men ikke hvad man skal bruge den til ??? Nogen gode forslag :) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne