Kalvemedaljon på sellerimed Shiitake-svampe og flødesauce
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalve medailloner Kilde : ND Shii-take Indsendt : Red : |
|
|
Svits skalotteløg let i smør en lille gryde, tilsæt de istandgjorte svampe, drys med salt og peber, og vend dem med et par minutter. Del selleriknolden i tynde stænger, og svits dem gyldne i brunet smør. Drys med salt, peber og persille.
Brun medaljonerne godt på begge sider i gyldnet smør, og steg dem i 3-4 minutter på hver side eller steg dem færdige i ovnen. Tag kødet op, dæk det til med stanniol og et viskestykke, og lad det hvile, mens saucen gøres færdig. Hæld stegevæden fra svampene og vin i stegesaften fra kødet, og kog ind til 1/3. Tilsæt fløde, kog saucen jævn, og smag til. Varm svampeblandingen og sellerien igennem. Server kødet over smørristede stænger af selleri, kranset med svampe, sauce og persille. |
|
Opskriften er vist 11714 gange,
og udskrevet 253 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne