Oksekotelet med Shiitake/sennepssauce
Hovedingrediens : Oksekød - Oksekoteletter Kilde : ND Shii-take Indsendt : Red : |
|
|
Koteletterne grilles eller steges på pande inden de serveres med det varme tilbehør.
Svampene gøres i stand og steges ved jævn varme til væden i svampene er væk. Hak dem groft og kom dem tilbage på panden med sennep og fond. Til rodfrugtrösti piskes mel og æg sammen i en røreskål og de øvrige ingredienser tilsættes. Steg 8 små rösti på panden ved jævn varme, ca. 4 minutter på hver side. |
|
Opskriften er vist 13331 gange,
og udskrevet 252 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.4 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne