Fettuchine med Shiitake
Hovedingrediens : Svampe - Shii-Take Kilde : ND Shii-take Indsendt : Red : |
|
|
Opvarm olien i en støbejernspande (eller stegegryde) og sautér løg og hvidløg til de er blanke (de må ikke tage farve). Tilsæt svampene og lad dem simre i ca 15 minutter indtil svampene begynder at væske. Tilsæt dernæst sake (eller sherry) samt soyasovs og lad det simre i ca 10 minutter. Smag til med frisk kværnet peber.
Kog fettuchinen al dente. Hæld vandet fra og læg pastaen i en varm skål. Hæld svampene over pastaen og drys med frisk, hakket persille. |
|
Opskriften er vist 15817 gange,
og udskrevet 232 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (19 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne