Barbecued ShiitakeJapanese Style
Hovedingrediens : Svampe - Shii-Take Oprindelsesland : Japan Kilde : ND Shii-take Indsendt : Red : |
|
|
Shiitake dip:
ingredienserne blandes og Blandingen smages til med ingefær og hvidløg Svampene grilles ved medium varme med undersiden af svampen vendt opad. Behold stokken på svampen. Den er god at holde i når svampen skal serveres. Shiitaken er klar når der kommer vanddråber på lamellerne (ca. 5-8 minutter). Fjern svampene fra grillen og dyp dem i dippen. |
|
Opskriften er vist 21903 gange,
og udskrevet 198 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (41 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne