Shiitake i kokos
Hovedingrediens : Svampe - Shii-Take Oprindelsesland : Danmark Kilde : ND Shii-take Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Snit forårsløgene fint og varm dem for svagt blus i lidt olie sammen med karry og chilisauce.
Kom kokosmælken ved og lad det koge godt igennem. Rist svampene og kom dem op i kokossaucen og server sammen med pasta eller ris. |
|
Opskriften er vist 20077 gange,
og udskrevet 247 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne