Oksebryst i ovnen
Hovedingrediens : Oksekød - Oksebryst Indsendt : |
|
|
Vend oksebryststykkerne i mel, brun dem i olie og læg dem i en lille bradepande. Drys salt og peber over. Skær gulerødderne i mønter og løgene i terninger og svits det i olie. Hæld hvidvin og bouillon ved. Bland knust hvidløg, salt og peber i og hæld det hele ved kødet i bradepanden. Kom krydderbuketten ved. Dæk fadet til med et stykke fugtet bagepapir og sæt det i ovnen ved 180 C i ca. 2 timer.
Skær kartofler, selleri og kålrabi i terninger på 2X2 cm. Svits dem i lidt olie, drys salt på og lad det stå og småstege under låg til de bliver møre. Der er ca. 15 min. Fjern krydderbuketten fra fadet.
Server oksebryststykkerne i bradepanden med garnituren og hakket persille til. |
|
Opskriften er vist 48293 gange,
og udskrevet 1169 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (7 stemmer) |
|
Kommentarer P. faber - 2008-07-15 20:28:01 Grønsager til ovnen og bullion kan nemt fordobles, da der hurtigt kan forekomme mangel på sovsen. Derfor 6 dl. bullion & 4 dl. hvidvin. J.Lundahl - 2007-02-07 17:21:11 Krydderbuket: Bind laurbærblade, persillekviste og timian sammen med bomuldssnor til en krydderbuket. anonym - 2005-01-01 01:01:01 Retten er god men kræver en ændring, f.eks. at kunne skære af bryst, et ben til hver, glem det, men skær derimod kødet fra benene, før udskæring, Husk at vende i mel. foregår i en pose men mel, put kødet/ben et af gangen i og ryst, så er der kommet mel på det hele, Grøntsagerne til ovnen kan saktens fordoples- eller 3 gange, de bliver små efter ca. 2 timer, Jo forresten, de afskårende ben skal jo også med, med mel o.s.v. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne