Farsbrød med pølser og bacon
Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 111080 gange,
og udskrevet 6028 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (66 stemmer) |
|
Kommentarer Ezra Bridger - 2015-04-03 12:23:44 Da jeg smagte det for første gang, blev det med det samme min livret. Min mor og jeg spiser det med hjemmelavede kartoffelbåde og taziki. Vi putter ikke basilikum i, men det smager stadigvæk super godt:-) Louise - 2014-02-16 18:55:40 Min Familie elsker denne opskrift. Jeg har dog lavet lidt ændringer som gør den ekstra lækker. Jeg har tilsat feta ost til kødet og fjernet baconen, dog ikke helt. I stedet for har jeg brugt tynde bacon skiver og pakket fars brødet ind, derefter har det fået ca. 1 time i ovnen hvor jeg har hældet mælk over det. Det overskydende mælk har jeg derefter lavet en sovs med og har serveret kartofler til. Nybegynderen - 2012-08-12 23:11:41 Er de 500 gram kød nok til 4 personer? sus - 2011-03-06 16:18:39 Anderledes smager fint Bille - 2010-01-06 18:47:37 Hvis man ikke er hel vild med "klumper" i sovsen, så kan man blendte den - dette giver også hvidløgen mulighed for at komme rigtig frem i sovsen. Selve farsbrødet er fantastisk, men hvis man syntes der er for meget gris i, så kan man udskifte baconen med nogle champingon eller gulerødder i skiver. Det er fantasisk! tanja - 2009-10-02 16:16:36 hej jeg syntes at det smager godt men for lidt bacon Louise - 2008-08-09 17:10:33 det smager bare rigtig godt jesper - 2008-04-25 20:02:48 umm det var mega godt den skal jeg lave nogle gange mere Amalie - 2008-02-28 13:30:52 rigtig lækker ret, vi kan dog bedst lide den med oksefars. Mie - 2008-02-25 00:09:45 Den ER god. Mit barnebarn på 3 år er svær at få til at spise varm med, men denne her var et hit. Tak for den... andrea - 2007-10-03 12:35:24 den ser spænende ud den prøver vi, ser ud som noget ungerne vil elske:-) lotte - 2007-09-15 12:13:11 smagte super lækkert, det var kæresten der lavede mad, men den her opskrift, er virkelig godt. specielt til sådan en som mig, som normalt ikke bryder sig om farsbrød. Bare tanken forhen var AD, men nu ser jeg frem til at få det igen.. henrik - 2007-06-12 17:58:14 hvis man sunes sovsen er for vandet kan jo bare koge den mere ind det vil sige man skruger op for varmen og rører i gryden så kan man få sovsen som der passe til en selv god opskrift Mudde - 2007-01-06 18:23:30 ikk lige vores kop farsbrød ;) ved ikk om vi har gjort noget forkert, for vores var MEGET vandet, så den var meget mislykked :( Og sovsen var os meget vandet, vandet i sovsen kan sagtens undlades...! beethoven00 - 2005-01-01 01:01:01 Jeg stegte baconen lidt på panden inden den blev blandet i farsen og hældte bouillon i bunden af fadet. Der blev en god sovs af skyen. Kan anbefales hvis man ikke er vild med tomatsovs. Kirstine - 2005-01-01 01:01:01 rigtig lækkert, vi kom lidt mere bacon i og ovenpå... nam Per - 2005-01-01 01:01:01 Pas på med saltet i farsen da bacon er ret salt. anonym - 2005-01-01 01:01:01 Det smager super godt, mums stump - 2005-01-01 01:01:01 den er bare så go'' Johnny Rasmussen - 2005-01-01 01:01:01 Kanon god ret som fitter til alle aldre gitte - 2005-01-01 01:01:01 mine gæster spiste rub og stub anonym - 2005-01-01 01:01:01 Lækkert! Maiken skov Hansen - 2005-01-01 01:01:01 Børnene er hel vilde med den.. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne