Kanin i kål
Hovedingrediens : Gnavere - Kanin Kilde : Kaniner.info Indsendt : Red : |
|
|
Partér kaninen ved at skære forben og bagben fra kroppen, del bagbenene i 2 ved at skære igennem ved knæleddet. Del ryggen over på tværs i 2-3 stykker.
Vend stykkerne mel blandet med salt og peber og brun dem i 3 spsk olie.
Skær stokken af savoykålen og del den i blade. Blancher dem i en stor gryde med vand i ca. 2-3 min. Tag dem op med en hulske, skær løgene i skiver. Skræl kartoflerne og skær dem i 1 cm tykke skiver. Bland løg og kartoffelskiver med rosmarin Krydr med salt og peber. Smør et ildfast fad med 1 spsk olie, læg halvdelen af kålen i, drys med salt og peber, tilsæt løg-kartoffel-blandingen og læg kaninen i til sidst. Dæk derefter med resten af kålen. Hæld hvidvin og bouillon eller vand ved. Dæk fadet tæt, evt. med sølvfolie, og sæt det i oven ved 200 grader ca. 1 time, til kartoflerne er møre og kødet stegt færdigt. |
|
Opskriften er vist 13390 gange,
og udskrevet 222 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (6 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2005-01-01 01:01:01 minder om saurkraut |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne