Irsk stuvning med kartofler og løg
Hovedingrediens : Lammekød - Lammehals Oprindelsesland : Irland Indsendt : Red : |
|
|
Skræl kartoflerne. Skær halvdelen i terninger og resten i halve eller kvarte. Skræl løgene og skær dem i skiver.
Læg kartofler, kød og løg lagvis i en gryde. Drys salt og peberkorn mellem lagene. Hæld bouillon ved. Kog retten op. Skum. Dæmp varmen og kog retten under låg ved svag varme 1 1/2 - 2 timer. Tips: Variation: Der kan tilsættes udskivet pore og gulerødder. Kan krydres med laurbærblade og eller timian. |
|
Opskriften er vist 21986 gange,
og udskrevet 502 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne