Irsk stuvning med kartofler og løg

Irsk stuvning med kartofler og løg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammehals

Oprindelsesland : Irland

IrlandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 kg.lammehals
1.5-2 kg.kartofler
500 g.løg
5-7.5 dl.lammebouillon
 salt
15 hele peberkorn
 
Opskrift:
Skræl kartoflerne. Skær halvdelen i terninger og resten i halve eller kvarte. Skræl løgene og skær dem i skiver.

Læg kartofler, kød og løg lagvis i en gryde. Drys salt og peberkorn mellem lagene. Hæld bouillon ved.

Kog retten op. Skum. Dæmp varmen og kog retten under låg ved svag varme 1 1/2 - 2 timer.

Tips:

Variation:
Der kan tilsættes udskivet pore og gulerødder. Kan krydres med laurbærblade og eller timian.





karakterer:
Opskriften er vist 21986 gange,
og udskrevet 502 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu