Pomme gaufêttes
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt : Red : |
|
|
store skrællede kartofler skæres på speicieljern med takket kniv, for hver skive drejes kartoflen, så det næste snit ligger vinkelret på det forrige, kartoflerne der ligner små riste eller vafler udvandes og bages i friture til de er gyldne, krydr med salt.
|
|
Opskriften er vist 13088 gange,
og udskrevet 95 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne