Pomme Marcaire
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt : Red : |
|
|
indmaden af bagte kartofler pureres og monteres med 100 gram smør pr kg. mos, krydr med salt og peber, kartoffeldejen udrulles i 2 cm tykkelse og skæres i skiver og bages gyldne i afklaret smør.
bruges som underlag for f.eks.. tournedos, kalvemedaljons m.m. |
|
Opskriften er vist 11479 gange,
og udskrevet 122 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne