Kanin i hvidvin
Hovedingrediens : Gnavere - Kanin Kilde : Kaniner.info Indsendt : Red : |
|
|
Parter kaninen i passende stykker.
Krydres med salt og peber.
Brun kødstykkerne i en blanding af smør og olie i en stegegryde.
Drys mel over og lad det brune med.
Hæld hvidvinen og bouillonen over, kødet skal blot lige være dækket.
Tilsæt tomat- puré, evt. hvidløg og krydderbuketten.
Læg låg på og lad det snurre ca. 20 min.
Sæt derpå retten i ovnen ca. time ved 175 grader C. De rengjorte champignoner ristes i gyldent smør, bland dem i retten i de sidste 10 min. af stegetiden. Fjern krydderbuketten. Jævn evt. saucen. Serveres med lune flûtes eller løse ris. |
|
Opskriften er vist 18176 gange,
og udskrevet 405 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Nana S Jessen - 2018-11-02 10:45:55 Kan ikke se, hvor meget bouillon, der skal i retten? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne