Kanin i hvidvin

Kanin i hvidvin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Gnavere - Kanin

Ukendt oprindelseslandKilde : Kaniner.info

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1500 g.kanin
 salt
 peber
4 spsk.smør
1 spsk.olivenolie
1 spsk.hvedemel
5 dl.tør hvidvin
5 spsk.tomatpuré
2 fedhvidløg (kan udelades)
 krydderbuket:
3-4 stilkepersille
2 kvistetimian
1-2 laurbærblade
125 g.champignoner
2 spsk.smør
 
Opskrift:
Parter kaninen i passende stykker. Krydres med salt og peber. Brun kødstykkerne i en blanding af smør og olie i en stegegryde. Drys mel over og lad det brune med. Hæld hvidvinen og bouillonen over, kødet skal blot lige være dækket. Tilsæt tomat- puré, evt. hvidløg og krydderbuketten. Læg låg på og lad det snurre ca. 20 min.

Sæt derpå retten i ovnen ca. time ved 175 grader C. De rengjorte champignoner ristes i gyldent smør, bland dem i retten i de sidste 10 min. af stegetiden.

Fjern krydderbuketten. Jævn evt. saucen.

Serveres med lune flûtes eller løse ris.





karakterer:
Opskriften er vist 18176 gange,
og udskrevet 405 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2018-11-02 10:45:55
Kan ikke se, hvor meget bouillon, der skal i retten?