Raclette med nye kartofler

Raclette med nye kartofler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oste - Raclette (ost)

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 rødløg
1 tsk.sukker
6 spsk.rødvinseddike
0.5 tsk.salt
 et godt drys tørret dild
500 g.nye kartofler (helst de små)
250 g.Raclette ost i skiver
 friskkværnet peber
 salt
 Pølse (salami, hvidløgspølser, skinke, deller, rest culotte eller andet koldt kød)
 
Opskrift:
Først bred løgene ud på et ildfast fad, hæld kogende vand over, så det dækker, lad stå til det er koldt. I en lille gryde blandes, sukker, eddike, salt og dild. Varmes langsomt op, rør med til sukkeret er opløst, afkøl.

Sigt der efter vandet fra løgene og hæld lagen over, stå mindst 1-2 timer allerbedst bliver de, hvis de står natten over.

Derefter koger du kartoflerne med skræl (skrub dem godt først) hæld vandet fra og kom dem i en bradepande, forvarm din grille i ovnen. Krydr kartoflerne med salt og frisk peber og læg skiver af ost over. Sæt fadet under grillen til osten smelter.

Si eddikelagen fra løgene og server den til kartoflerne.

Serveres rygende varmt med det kolde kød et godt brød





karakterer:
Opskriften er vist 14359 gange,
og udskrevet 277 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.7    (11 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu