Æblechutney
Hovedingrediens : Frugt - Diverse frugt Indsendt : Red : |
|
|
Hak tomater, udkernede æbler og pillede løg groft, bland dem I en gryde
med de øvrige ingredienser, og lad det hele småkoge uden låg, under jævn omrøring
I et par timer, til chutneyen er tyk.
Hæld den på rene glas skyllet med lidt konserveringsmiddel og bind til.
|
|
Opskriften er vist 33885 gange,
og udskrevet 1026 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Mirjam - 2013-12-24 00:23:43 Nemt at lave og fantastisk resultat! anonym - 2010-11-17 17:13:02 Chutney kan spises til alt - indisk, ost, brød , grøntsager.. det er kun fantasien der sætter grænser ;0) Vil prøve af lave den imorgen ;0) allimak - 2008-09-24 18:58:59 Forslag til, hvad man spiser det til??? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne