Æblechutney

Æblechutney, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SyltningRet : Syltning - Chutney - Chutneyer

Hovedingrediens : Frugt - Diverse frugt

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
6 flåede tomater
8 Ingrid Marie
4 storeløg
350 g.bløde rosiner
50 g.syltet ingefær
2 spsk.Salt
650 g.farin
5 dl.æbleeddike
1 spsk.gule sennepsfrø
2 laurbærblade
 
Opskrift:
Hak tomater, udkernede æbler og pillede løg groft, bland dem I en gryde med de øvrige ingredienser, og lad det hele småkoge uden låg, under jævn omrøring I et par timer, til chutneyen er tyk. Hæld den på rene glas skyllet med lidt konserveringsmiddel og bind til.





karakterer:
Opskriften er vist 33876 gange,
og udskrevet 1025 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-12-24 00:23:43
Nemt at lave og fantastisk resultat!

  -   2010-11-17 17:13:02
Chutney kan spises til alt - indisk, ost, brød , grøntsager.. det er kun fantasien der sætter grænser ;0) Vil prøve af lave den imorgen ;0)

  -   2008-09-24 18:58:59
Forslag til, hvad man spiser det til???