Haresteg eller kaninsteg

Haresteg eller kaninsteg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Ovnsteg - Ovnstege

Hovedingrediens : Gnavere - Hare

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 hare eller kanin
150 g.spæk
25-30 g.margarine
50 g.sauce af fedtstof
75 g.hvedemel
7.5 dl.mælk
 kulør
 ribsgele
 flødeskum
 
Opskrift:
Haren eller kanin gøres i stand, gnides med krydderier, spækkes og lægges i bradepanden. Margarinen fordeles under haren eller kaninen. Når haren eller kaninen er brun, hældes saucen over, og den færdigsteges.

Saucen sies, koges op, krydres, og lige anretningen tilsættes et par spiseskefulde flødeskum og lidt ribsgele.

TIDER OG TEMPERATUR
Indsættes i varm ovn, midterste ribbe og åben ventil. Brunes ved stærk varme - 225° C. Viderestegning med lukket ventil i 1 1/2 time. Temperaturen stilles på 160° C.





karakterer:
Opskriften er vist 30643 gange,
og udskrevet 642 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.9    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu