Haresteg eller kaninsteg
Hovedingrediens : Gnavere - Hare Indsendt : Red : |
|
|
Haren eller kanin gøres i stand, gnides med krydderier, spækkes og lægges i bradepanden.
Margarinen fordeles under haren eller kaninen.
Når haren eller kaninen er brun, hældes saucen over, og den færdigsteges.
Saucen sies, koges op, krydres, og lige anretningen tilsættes et par spiseskefulde flødeskum og lidt ribsgele. TIDER OG TEMPERATUR Indsættes i varm ovn, midterste ribbe og åben ventil. Brunes ved stærk varme - 225° C. Viderestegning med lukket ventil i 1 1/2 time. Temperaturen stilles på 160° C. |
|
Opskriften er vist 30643 gange,
og udskrevet 642 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.9 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne