Broccoli and Provolone Quiche
Hovedingrediens : Kål - Broccoli Oprindelsesland : Frankrig Indsendt : Red : |
|
|
Forvarm ovnen til 190 grader.
Kog broccolien i en gryde med vand i 5 minutter indtil den er mør men stadig fast.
Opvarm olien i en kasserolle over mellem varme og sauter hvidløg og løg indtil de er møre. Bland broccolien i og kog i 1-2 minutter. Krydder med rød peber flager. Hæld blandingen i tærtebunden. I en skål piskes æg, æggehvider og fløde sammen. Hæld over broccoliblandingen i piebunden. Krydder med salt og peber og drys revet ost over Bag i 35 minutter i forvarmet ovn, pien er færdig når der ikke hænger dej på en pind stukket ned i midten af pien. |
|
Opskriften er vist 25790 gange,
og udskrevet 467 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne