Broccoli and Provolone Quiche

Broccoli and Provolone Quiche, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Morgenmad/BrunchRet : Morgenmad/Brunch - Brunch

Hovedingrediens : Kål - Broccoli

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :      Red :

Ingredienser:
7,5 dl.broccoli
3 spsk.olivenolie
2 fedhvidløg, knust
1 mellemløg, fint hakket
0.25 tsk.rød peber flager
1 22 cm. ubagt piebund
4 æg, pisket
1 æggeblommer, pisket
5 dl.fløde med højt fedtindhold
 salt
 peber
2.5 dl.revet provolone ost
 
Opskrift:
Forvarm ovnen til 190 grader. Kog broccolien i en gryde med vand i 5 minutter indtil den er mør men stadig fast.

Opvarm olien i en kasserolle over mellem varme og sauter hvidløg og løg indtil de er møre. Bland broccolien i og kog i 1-2 minutter. Krydder med rød peber flager. Hæld blandingen i tærtebunden.

I en skål piskes æg, æggehvider og fløde sammen. Hæld over broccoliblandingen i piebunden.

Krydder med salt og peber og drys revet ost over

Bag i 35 minutter i forvarmet ovn, pien er færdig når der ikke hænger dej på en pind stukket ned i midten af pien.





karakterer:
Opskriften er vist 25859 gange,
og udskrevet 467 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu