Aplepie
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt : Red : |
|
|
Saml dejen og stil den koldt. Skold, smut og hak mandlerne. Bland de tørre ingredienser til fyldet sammen med den revne skal og mandler. Skræl æblerne og læg dem i koldt vand tilsat citronsaft. Del mørdejen i 2 dele, den ene lidt større end den anden.
Rul den store ud og beklæd et smurt ovnfast fad el. springform. Forbag ved 200C i 10 min. Fordel æblerne lagvist med sukkerblandingen i bunden. Kom smørklatter i mellem. Rul den anden del ud og læg på som låg. Bag ved 200C i 20-40 min. til den er gylden og dufter. Serveres med creme fraice eller flødeskum |
|
Opskriften er vist 16247 gange,
og udskrevet 383 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne