Grydestegt kanin med dijon-sauce
Hovedingrediens : Gnavere - Kanin Oprindelsesland : Frankrig Indsendt : |
|
|
Hvis kaninen er frossen, bør man tage den ud af fryseren dagen før, og lade den tø helt igennem i køleskabet.
Skær hovedet af kaninen og kassér det. Skær lårene og forbenene af og del ryggen i fire stykker. Krydr kaninstykkerne med salt og peber, og smør dem godt ind i sennep. Skær flæsket i terninger. Pil skalotteløg og hvidløg. Brun flæskestykkerne i en stegegryde og tag dem op. Smelt 75 g smør i fedtet og brud de hele skalotteløg og hvidløgsfed heri. Tag dem op og brun kaninstykkerne, men kun kort, ellers bliver senneppen bitter. Skrab gryden godt med en træske, så den kraft, der har sat sig fast i bunden, løsnes. Tilsæt hvidvin og krydderurter og lad retten stå over svag varme under låg, til kaninen er mør, ca. 50 minutter. Tilsæt løgene og lad dem koge med de sidste 10 minutter. Rens champignonerne og del dem et par gange. Svits dem i resten af smørret på en pande og stil dem til side. Tag kaninkødet op, når det er mørt, og hold det varmt. Si stegeskyen over i en anden gryde. Skrab stegegryden, kog den evt. af med lidt vand eller vin. Si også dette over i den anden gryde. Tilsæt piskefløden, kog saucen lidt ind og pisk citronsaften i. Tilsæt champignonerne, hæld saucen over kaninstykkerne og server straks med friskkogte aspargeskartofler, pasta eller ris. Giv også en skål blandet grøn salat til. |
|
Opskriften er vist 30803 gange,
og udskrevet 899 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Dikael D. - 2014-12-30 18:27:56 Alt for spicy, jeg prøvede en anden Sigurd - 2010-07-12 13:41:49 Jeg spiste af alternativretten maneater - 2009-08-11 22:07:32 vores store sammenhold i familien, gjorde at vi alle spiste af kaninretten ved fødselsdagsmiddagen...... Ninus - 2007-09-20 12:12:21 det var min bror Palle Skovbund - 2007-08-27 13:48:17 Godt jeg meldte pas, den var for krydret Joan Wilder - 2007-08-20 13:49:07 Fantastisk, alle roste vores middag Mette Dragsdal - 2007-04-09 15:06:03 En rigtig velsmagende ret, som fik selv ikke kaninspisende gæster til at tage flere gange af retten fremfor alternativretten ved vores store fødselsdagsmiddag. ida pagh davidsen - 2005-01-01 01:01:01 den er god, men altfor kompliceret i de mange operationer |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne