Skinkehorn
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Dej:
Mælken lunes og gæren røres ud heri. Smørret smuldres med fingrene i melet til det ligner revet ost. Mælken med gæren, salt, sukker og æg tilsættes og dejen æltes glat og smidig. Dejen hæver overdækket 1 time. Fyld: Rør osten sammen med hakkede skinkestrimler og friskhakket purløg. Dejen æltes herefter let igennem og deles i 4 lige store stykker, der hver rulles ud til en cirkel. Fyldet smøres ud over hele cirklen der deles i 8 trekanter (der skal være 32 trekanter ialt). Tril dejen sammen fra den brede ende og sæt skinkehoprnene på sammenføjningen på bagepladen. Hornene efterhæver 30 minutter. Pensles med æg og bages 15-20 min i forvarmet ovn ved 200 grader C. alm. ovn. |
|
Opskriften er vist 56015 gange,
og udskrevet 818 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.1 (22 stemmer) |
|
Kommentarer Hanne - 2024-01-24 12:40:37 De smager helt fantastisk. Jeg har lavet dem mange gange og jeg har endnu ikke oplevet nogen, der ikke kunne lide dem. Jeg lader dem dog hæve lidt mere end der står, men det gør jeg ved stort set alt gærdej. Nana - 2021-08-28 15:28:36 De smager godt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne