Skinkehorn

Skinkehorn, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
stk. 32 stk.
FrokostRet : Frokost - Pølsehorn

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Skinkehorn, billede 4 Skinkehorn, billede 1 Skinkehorn, billede 2 Skinkehorn, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
  Dej:
25 gram Gær, frisk
3 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
100 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 tsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
600 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   
  Fyld:
300 gram Flødeost, naturel 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
300 gram Skinkestrimler, kogt 1 pakke skinkestrimler indeholder gerne 150 gram.
Purløg, frisk 1 bundt purløg vejer ca. 100 gram
   
Opskrift:
Dej:
Mælken lunes og gæren røres ud heri.

Smørret smuldres med fingrene i melet til det ligner revet ost.

Mælken med gæren, salt, sukker og æg tilsættes og dejen æltes glat og smidig. Dejen hæver overdækket 1 time.

Fyld:
Rør osten sammen med hakkede skinkestrimler og friskhakket purløg.

Dejen æltes herefter let igennem og deles i 4 lige store stykker, der hver rulles ud til en cirkel.

Fyldet smøres ud over hele cirklen der deles i 8 trekanter (der skal være 32 trekanter ialt). Tril dejen sammen fra den brede ende og sæt skinkehoprnene på sammenføjningen på bagepladen. Hornene efterhæver 30 minutter.

Pensles med æg og bages 15-20 min i forvarmet ovn ved 200 grader C. alm. ovn.





karakterer:
Opskriften er vist 55954 gange,
og udskrevet 818 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.1    (22 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 17683 (4210 kcal)
KJ pr. stk. 552 (131 kcal)
Vægt ialt 1703 gram
Vægt pr. stk. 53 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1038 KJ (247 kcal)
Protein 8.8 gram
Fedt 11.1 gram
Kulhydrat 28.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2024-01-24 12:40:37
De smager helt fantastisk. Jeg har lavet dem mange gange og jeg har endnu ikke oplevet nogen, der ikke kunne lide dem. Jeg lader dem dog hæve lidt mere end der står, men det gør jeg ved stort set alt gærdej.

  -   2021-08-28 15:28:36
De smager godt