Skinkehorn fedtfattige
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke Fedtfattig opskrift Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
Mælken lunes, gæren gæren opløses heri. Tilsæt de øvrige ingredienser UNDTAGET SKINKEN( hold evt. lidt af melet tilbage). Dejen æltes godt igennem, og stilles til hævning ½ time.
Slå dejen ned, og form den til 3 kugler. Hver af de 3 kugler rulles ud til en cirkel, der deles i 7 trekanter.
Fordel skinken på trekanterne, og form dem til horn.
Pensl hornene med mælk.
Bages i forvarmet ovn ved ca 225 i ca. 10 min.
|
|
Opskriften er vist 23655 gange,
og udskrevet 697 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Maria - 2009-06-15 14:37:18 Mere mel eller mere mælk :S .. ? Det er lidt selvmodsigende. anonym - 2009-01-23 12:49:10 der skal meget mere mælk i end der står i opskriften!. vibeke - 2005-01-01 01:01:01 der skal betydelig mere mel i end opskriften siger. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne