Stor smørkage (gærdejsversion)
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 278671 gange,
og udskrevet 8446 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (64 stemmer) |
|
Kommentarer Heidi - 2018-11-13 20:30:25 Det her er fra den oprindelige Amo opskrift, angående hvordan man laver dejen. Husk, hvis mælken er for varm så virker gæren ikke. Så den skal bare være lidt smålun ;) 1. Lun mælken, og opløs gæren heri. Husk gæren må ikke varmes med. 2. Hvedemel og de øvrige ingredienser blandes i, og det hele æltes sammen til en ensartet dej. Laila K - 2018-05-11 02:39:56 Jeg vil gerne bage den i eftermiddag, så: Lavede I dejen som en wienerbrødsdej, hvor smørret rulles ud som butterdej, eller smeltede i det bare? Kan den fryses efter hævning, men inden den er bagt? På forhånd tak 🌷 Pia Dahl - 2018-02-19 17:18:35 Der mangler fremgangsmåde på selve dejen ? Skal smørret smeltes eller tilsættes i tern ( kold) osv . ? Er der nogen der kan hjælpe med at skrive fremgangsmåden , kan se flere herinde der har lavet den flere ( mange gange ) På forhånd tak 👍😉 Hej - 2017-04-23 16:07:43 Den var lidt svær men meget god anonym - 2017-02-21 22:18:55 I har glemt starten af opskriften!!!!!! Dorte J - 2016-04-19 13:39:48 Arvede gamle koge og bage bøger fra svigermor, og i et gammelt amo hæfte var denne opskrift, siden er gulnet og fyldt med pletter fra mange års brug. Min mand kunne fortælle om hvordan de tit fik kagen til eftermiddagskaffen på den gård hvor han voksede op. Bagte den selvfølgelig til ham, og jeg kan fortælle jer kvinder, at med denne kage som lokkemiddel kan I få jeres mand til hvad som helst :-) heino - 2015-09-19 21:19:44 den er super god Birthe Parramore - 2015-08-08 20:10:52 Der mangler noget af forklaringen til selve dejen Sus - 2015-04-06 10:05:18 Helt fantastisk kage, fungere fint med dobbelt crem og remonce. Hvis man er til crem 😉 Cremen var nem og hurtig at tilberede. Til 30 personer benyttede jeg en bradepande med invendig mål på 42x36 cm. susanne - 2012-06-14 16:03:49 super god smørkage.Dog er fyldet ganget med 1,5 og sneglene skåret i 30 stykker. så dækker de hele kagen. janmøhl - 2010-12-05 15:54:59 Lav den til 30, så passer det til en stor ovn-bradepande, gang remonce og creme med 1,5, hvis altså man er til meget snask. Det er vi;) Ellers en rigtig lækker kage. Mia - 2010-09-25 10:53:51 Nu har jeg lavet denne kage så mange gange, og har ikke fået andet end ros.. har lige prøvet at fryse den (uden glasur selvfølgelig) Og der er den ligesom friskbagt igen. Hvis man ikke gider, som jeg, lave cremen fra bunden er en pakke pulver også udemærket. fathia yousef - 2009-11-17 12:31:45 Den smager lige så godt som købt hos bageren ......... muuums kurt - 2009-04-11 19:44:50 det er bare en super god kage men den feder godt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne