Kogte majskolber
Hovedingrediens : Grøntsager - Majskolbe Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Majsen klargøres:
Alt den grønne fjernes så man kun ser alle kornene. Man kommer majsen i kogende vand, man kan enten servere dem Sprøde: Så skal man koge dem 7-8 minutter. Møre: Så skal man koge dem 12-15 minutter. Begge metoder er gode, alt efter temperament. Serveres varme med salt, smør og en frisk salat og flute eller som tilbehør til kødretter. |
|
Opskriften er vist 364790 gange,
og udskrevet 1262 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (193 stemmer) |
|
Kommentarer KirstenBjørnild - 2016-07-27 20:08:20 Kun 2 min. Kogning , intet andet!!!!! anonym - 2015-09-29 18:00:48 God opskrift pjuske - 2011-09-21 12:25:16 Jeg synes kun de skal ha 2 min, til de er gennemvarme. De bliver meget mere saftige. Emilie hansen - 2011-07-23 19:30:16 de er så lækre som nogensinde jeg har aldrig smagt sådan noget lækkert før Benjamin - 2010-09-17 20:21:45 Den er rigtig god når man koger dem i 4min. og derefter bager dem ved 200* i 2min. med smør på solvejg - 2009-08-28 18:35:23 kan majskolberne eventuelt koges i mikroovnen? Tine - 2008-08-19 18:24:30 Du kan eventuelt lige smide en teske sukker i. det gør dem flotte gule plus lidt sødere.. utrolig lækkert.. Mathilde - 2008-08-03 18:04:40 Jeg kogte dem i 10 minutter, og sarverede dem til en kødret. De var mega gode........ :) malene_j - 2008-05-19 11:56:13 Majskolberne bliver virkelig gode, har altid fået dem sprøde, men kan varmt anbefale dem møre...:) slatan - 2005-01-01 01:01:01 go information |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne