Stegt andelever med rødbedesalat og pocheret æg
Hovedingrediens : And - Andelever Indsendt : Red : |
|
|
Steg leveren i lidt varm olie på en pande to-tre minutter på hver side. Læg det på en tallerken og lad det hvile lunt i fem minutter.
Riv eller skær rødbederne fint og vend med hvidløg, limesaft, olivenolie, salt og peber. Lad det marinere i 10 minutter og vend med hakket merian eller persille.
Kog vand i en sauterpande og tilsæt eddike og lidt salt. Slå de to æg ud i hver sin kop og kom dem forsigtigt i vandet, der kun lige skal simre. Lad æggene pochere i tre et halvt minut. Servér dem varme, til den stegte lever og salaten.
|
|
Opskriften er vist 18907 gange,
og udskrevet 337 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Martin - 2015-11-23 16:59:55 Udlad meget gerne eddiken! Det er en syg syg skrøne som blot ødelægger smagen :/ Fjern i stedet vandet fra æggeviden ved at komme ægget i en si, og lad vandet løbe fra. Dernæst kom ægget i en kop og i RENT vand. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne