Andelever med honning

Andelever med honning, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : And - Andelever

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.andelever
1 stortløg hakket
1-2 fedhvidløg
 lidt Jerez Fino (eller en anden meget tør hvidvin)
1-2 store skefulde honning
 lidt timian
 persille
 salt
 peber
 olivenolie
 
 
Opskrift:
I en varm pande med lidt olivenolie, rist leveren, hakket hvidløg og løg uden at det tager farve. Kom salt, peber, timian og hvidvin ved og lad det dampe af. Tilsæt honning og lad det stå og simre lidt. Hæld retten i en bradepande og sæt den i ovnen indstillet på grill.

Drys persille og server med pommefrites og brød eller spis det koldt som pålæg næste dag, hvis der er noget tilbage.





karakterer:
Opskriften er vist 26735 gange,
og udskrevet 529 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.9    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-03-27 16:41:39
jeg er jo ikke den største lever spiser men det her var ikke så slemt...faktisk godt..

  -   2005-01-01 01:01:01
vi syntet det var det bedste i hele verden mums det var godt ELLER IKKE