Provencalsk fiskesuppe
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk Oprindelsesland : Frankrig Indsendt : Red : |
|
|
Rengør fisken og dup den tør. Del den i mindre stykker og krydr med salt og peber. Hak løg, hvidløg og gulerod. Skær porren / forårsløgene og blegsellerien i skiver og tomaterne i både. Ophed en smule olie i kasserollen. Svits løg, hvidløg og grønsager. Når de bliver gyldne, tilføjes ca. 1 1/4 liter vand og bouquet garni'en. Bring kasserollen i kog og tilsæt fisken. Lad kasserollen koge en snes minutter ved ca. 160°° under låg. Purér eller blend grydens indhold og si den, før den hældes tilbage i kasserollen. Smag til med salt og peber. Tilføj safran. Varm op og tilsæt pastaen, når suppen koger. Servér, når pastaen er al dente og byd hvidløgsbrød til.
Hvidløgsbrød tilberedes således: Steg skiver af hvedebrød i olivenolie med hvidløg. Drys reven ost på suppeportionerne – eller giv en klat a?oli eller rouille til. Fortræffelig til kølig provencalsk rød-, hvid- eller rosévin. |
|
Opskriften er vist 20549 gange,
og udskrevet 428 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (4 stemmer) |
|
Kommentarer lars birger - 2005-01-01 01:01:01 hvordan kan noget vand koge ved 160 grader? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne