Vaniljeis med chokolade
Hovedingrediens : Krydderurter - Vanille Indsendt : Red : |
|
|
Æggehviderne piskes stive.
Æggeblommerne piskes til æggesnaps med flormelis og vanilje. Hakket chokolade vendes i æggesnapsen. Fløden piskes til flødeskum. Flødeskummet røres i æggesnapsen. De piskede æggehvider (minus det vandige der samler sig i bunden af skålen) vendes forsigtigt i ægge - /flødeskumsblandingen. Massen hældes i en egnet form og fryses 6-8 timer. |
|
Opskriften er vist 35473 gange,
og udskrevet 1178 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (31 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2012-07-01 13:09:55 Rigtig god is, alle jeg har serveret den for, kan rigtig godt lide den, og det er efterhånden mange. Ungerne elser især når der også kommer daim i. Noon - 2010-01-23 22:46:29 RIGTIG GOD IS!! Det er første gang, jeg laver is, og det blev en succes. Man får ca. 0,9 liter is. Jeg puttede 3 Toms mintfrøer i (som blev hakket i mindre stykker), hvilket varmt kan anbefales. Efter 1-1½ time i fryseren rørte jeg forsigtigt rundt i isen for at få chokoladestykkerne væk fra bunden og fordelt i hele isen. Velbekomme, siger jeg bare! :) anonym - 2009-12-30 16:19:10 Hvor mange er den til? Julie hedstrøm - 2009-10-30 18:19:59 super god opskrift, vi har brugt den mange gange, det er meget bedre end dem man køber. rigtig gammeldags is. Is-elskeren - 2009-04-06 11:37:23 Jeg synes at denne is er fantastisk! Den har alt hvad der skal til for at en is er en rigtig god is! sofie - 2009-03-26 19:38:04 Det er en lækker is, som er le´t at lave. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne