Urtefars med okra
Hovedingrediens : Bælgplanter - Okra Indsendt : Red : |
|
|
Svits champignonerne i gyldent smør i en pande og køl dem af. Rør skinkekød og hvedemel sammen. Tilsæt løg, hytteost, salt og peber. Rør de svitsede champignoner i farsen.
Skyl okraerne og fjern stilkenderne. Kom dem i kogende vand tilsat salt og kog dem i ca. 1 min. (gem kogevandet til karrysaucen). Fordel halvdelen af farsen i en smurt patéform (ca. 1 liter) og læg herpå okraerne i et lag (gem 1 til pynt). Slut med resten af farsen og pynt med okraen. Dæk formen med bagepapir og bag retten midt i ovnen. Serveres med Karrysauce og grønsagsris Tips: Okra kan erstattes af 200 g kogte porrer i ringe. |
|
Opskriften er vist 10125 gange,
og udskrevet 201 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2015-01-29 18:42:39 Ved hvilke grader og hvor lang tid skal den have i ovnen |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne