Urtefars med okra

Urtefars med okra, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Bælgplanter - Okra

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
200 g.finthakkede champignoner
25 g.smør
200 g.magert, hakket svinekød, fx skinkekød
2 spsk.hvedemel
100 g.finthakket zittauerløg
100 g.hytteost 20+ (5%)
1 tsk.groft salt
 friskkværnet peber
 
125 g.okra
1 litervand
1 tsk.groft salt
 
Opskrift:
Svits champignonerne i gyldent smør i en pande og køl dem af. Rør skinkekød og hvedemel sammen. Tilsæt løg, hytteost, salt og peber. Rør de svitsede champignoner i farsen.

Skyl okraerne og fjern stilkenderne. Kom dem i kogende vand tilsat salt og kog dem i ca. 1 min. (gem kogevandet til karrysaucen). Fordel halvdelen af farsen i en smurt patéform (ca. 1 liter) og læg herpå okraerne i et lag (gem 1 til pynt). Slut med resten af farsen og pynt med okraen. Dæk formen med bagepapir og bag retten midt i ovnen.

Serveres med Karrysauce og grønsagsris

Tips:

Okra kan erstattes af 200 g kogte porrer i ringe.





karakterer:
Opskriften er vist 10125 gange,
og udskrevet 201 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2015-01-29 18:42:39
Ved hvilke grader og hvor lang tid skal den have i ovnen