Rarbarbergrød
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Fedtfattig opskrift Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Bring rabarber, vand og sukker i kog i en gryde og kog rabarberne en 10-15 minutter.
Tag gryden af og hæld en sjat vand i for at det ikke længere koger og rør kartoffelmelsjævningen i. Gryden sættes over igen og grøden skal lige op og koge igen - men heller ikke mere. Hæld grøden i en skål og drys med sukker og stil til afkøling. |
|
Opskriften er vist 39438 gange,
og udskrevet 526 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Rikke - 2009-05-15 08:25:09 Det der, det er da rarbarberkompot, rarbarbergrød er når det er siet..hmm.. Per - 2005-01-01 01:01:01 Som jævning kan også bruges majsstivelse (maizenamel) eller blå ideal. cecilie - 2005-01-01 01:01:01 god og smager perfekto!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne